Szállásunkról

A szálláshely egy csendes nógrádi faluban, Terényben található. Az épület beépített tetőtérrel rendelkezik, s a felújított parasztházban 3 apartmanban 18 ágy kapott helyet.

APARTMANOK BEMUTATÁSA ALAPRAJZOKKAL:

vh földszint0038d(edited) vh tetõtér0037(edited)

APARTMANOK LEÍRÁSA:

Alsó apartman

Ebben a lakrészben két tetőtéri szobában 7 (5+2) ágyat helyeztünk el. Az alsó szinten egy nagyobb étkezőhelység és fürdőszoba található. Ez utóbbiban mosógép is áll a vendégek rendelkezésére.

Középső apartman

Itt két tetőtéri szobában helyeztük el a 4 (2+2) ágyat. A földszinten étkező/nappali van kialakítva, illetve konyha és fürdőszoba tartozik hozzá.

kettesap

Felső apartman

Ez az apartman szintén 7 ágyat (3+2+2) tartalmaz. A két fenti szobában három, illetve két ágy van elhelyezve, alul a nappali/étkezőben található még két fekhely. Itt is helyet kapott konyha és fürdőszoba (mosógéppel).

A konyhák felszereltsége

hűtő, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, mosogató, kredenc, valamint konyhai eszközök: kések, villák, tányérok, kanalak, bögrék, poharak

kakonyha1

Közösségi tér

A ház mellett található egy fedett, nyitott közösségi tér, ahová asztalokat, székeket tudunk biztosítani nyári programokhoz, közös étkezésekhez. A vizes, esős napokon is lehet alatta programokat szervezni.

Udvar

A telek teljesen körbe van kerítve, az udvaron terméskőből kirakott parkoló kapott helyet.

Fűtés

A szállásban központi fűtés működik, de akinek kedve van a vaskályhákba befűteni, annak tűzifát tudunk biztosítani.